Vendégházak

A levendula ház sok gyönyörű levendulával körbefuttatott, valamint nagy és csendes udvarral rendelkező falusi vendégház, minimalista németalföldi hangulattal. A ház vastag falai nyáron kellemes hűvös levegőt biztosítanak, télen pedig megtartják a meleget a pihenni vágyók számára. A házba belépve találunk egy étkezővel rendelkező teljesen felszerelt...

Magnólia ház egy virágos környezettel rendelkező falusi vendégház. A ház udvara és kertje rengeteg színes virággal van körbefonva. A ház udvarán található egy kiülő rész, valamint bográcsozó és szalonna sütő hely is.

A Pitypang ház egy rusztikus stílusban épült falusi vendégház. A ház vastag falai nyáron kellemes hűvös levegőt biztosítanak, télen pedig megtartják a meleget a pihenni vágyók számára.

A falusi vendégház a község központjában található, modern, de mégis tradicionális felszereléssel rendelkezik. Különlegessége, hogy a modern, valamint a régi kor elemeit harmonizálja.

A község központjába található barokkos stílusú falusi ház, mely ötvözi a modern, valamint a rusztikus vonásokat. Ez a házunk az egyik legelegánsabb szállás. A ház rendelkezik egy nagy és nyugodt környezetű terasszal, valamint bográcsozó hellyel is. Az udvar virágos és nagyon hangulatos, programok rendezésére is alkalmas, amely az ide látogató...

A Boróka ház a község legnyugalmasabb vendégháza, mely környezetében található egy gyönyörű borókás, valamint a nyugalomra vágyok számára egy nagyon meghitt és csendes helyet biztosít.

A község központjába található falusi ház, mely ötvözi a modern, valamint a rusztikus vonásokat. A ház rendelkezik egy nagy és nyugodt környezetű terasszal, valamint bográcsozó hellyel is. Az udvar virágos és nagyon hangulatos, programok rendezésére is alkalmas, amely az ide látogató vendégek aktív pihenését teljes mértékben biztosítja.
A házba...