Szolgáltatásaink

Vidéki Esküvő

Te is úgy gondolod, hogy az esküvődnek nem kell feltétlen őrjítően zavarosnak lennie? Eleged van a sablon lehetőségekből? Úgy gondolod nincs annál szebb, mikor a természet lágy ölén mondhatod ki a boldogító IGEN-t? Szeretnéd, ha a Te napod az tényleg a letisztultságról, harmóniáról és Rólatok szólna?

Egyesülj a természettel és engedd, hogy mindenben segítégedre legyünk! Kreatív szervező csapatunk teljes egészében leveszi válladról a szervezésből adódó terheket. Elég ha magatokkal foglalkozol és szereteiddel, nem kell semmi mással, hiszen ez a nap egyedül a Tiétek!

Mi nem sablon esküvőket szervezünk. Lehet bennsőséges, letisztult, nyugodt, vagy oltárian fergeteges mulatság is. Az egyedi étkek, programok és dekorációk biztosítják, hogy mindenki jól érezze magát és ne egy kényszerprogramnak élje meg ezt a csodás eseményt. Ez a nap garantáltan felejthetetlen lesz mindenki számára!

Céges csapatépítő és Tréningek

Tanácstalan, mit kezdjen csapatával?

Nem tud választani a kaotikus programok közül?

Egyedi és felejthetetlen eseményre vágyik?

Válogasson tematikus programjaink közül, vagy mondja el igényét és megvalósítjuk!

Borkóstoló és borvacsora

Kóstolja meg a környék legjobb fekvésű területein termett szőlő fajtákat.


Bő lére eresztett böllérkedés

Településünk rendszeres programjai közé tartozik a disznóölés. Nem is programnak neveznénk ezeket az igény szerint ismétődő hétvégéket, mivel a falunkba érkezőknek mi - ellentétben a falusi turizmus gyakorlatával, ahol vendégként érkeznek az érdeklődők, akiket körülugrálnak a háziak, lesve minden kívánságukat - nem kikapcsolódást ígérünk, hanem bekapcsolódást. "Kapnak" egy falut, ahol ideig-óráig vagy napokig élhetik a falusi élet saját maguk diktálta ütemét: Ha fáznak, fát szednek és begyújtanak a kályhába, ha éhesek, kimennek a konyhakertbe zöldségért és főzhetnek stb...
Egyszóval bekapcsolódnak egy csendes vidék csendes életébe és mindennapjaiba, mely elmenekülést nyújt a zajos városok törtető mindennapjaiból. Nem kell hozzá házat vagy telket vásárolni, aminek fenntartása ugyanannyi időt, gondot és munkát okoz, mint dolgos hétköznapjaik.

Disznótoros hétvégéink minden év novemberétől a következő év februárjának közepéig tart.
Szombaton reggeli-ebéd-vacsora a saját disznóadagból, mellé kenyér, krumpli és tojás. Vasárnap reggeli után Kirándulhatnak a nemeshanyi Vizimalomhoz, Sümegre a várba, a Püspöki Palotába, melynek pincéjében - történelmi hangulatban - bort kóstolhatnak.