Szolgáltatásaink

Vidéki Esküvő

Te is úgy gondolod, hogy az esküvődnek nem kell feltétlen őrjítően zavarosnak lennie? Eleged van a sablon lehetőségekből? Úgy gondolod nincs annál szebb, mikor a természet lágy ölén mondhatod ki a boldogító IGEN-t? Szeretnéd, ha a Te napod az tényleg a letisztultságról, harmóniáról és Rólatok szólna?

Egyesülj a természettel és engedd, hogy mindenben segítégedre legyünk! Kreatív szervező csapatunk teljes egészében leveszi válladról a szervezésből adódó terheket. Elég ha magatokkal foglalkozol és szereteiddel, nem kell semmi mással, hiszen ez a nap egyedül a Tiétek!

Mi nem sablon esküvőket szervezünk. Lehet bennsőséges, letisztult, nyugodt, vagy oltárian fergeteges mulatság is. Az egyedi étkek, programok és dekorációk biztosítják, hogy mindenki jól érezze magát és ne egy kényszerprogramnak élje meg ezt a csodás eseményt. Ez a nap garantáltan felejthetetlen lesz mindenki számára!

Virágkötő 

Kövirózsa Virág- és Ajándékbolt, bármi is legyen esküvőtökre az elképzelésetek Melinda megvalósítja!

Árajánlat- Elérhetőség: 

Horváth Melinda 

Telefonszám: +36304281477

Vadászat

Vadászni itt igazán kényelmesen lehet, mivel Megyer két vadászterület határán fekszik. Az egyik 3500, a másik 8100 hektár. Igényei szerinti legjobb lehetőséget biztosítjuk. Kérje bátran, mielőtt döntene bejárjuk a környéket együtt. Területeinken különlegesen gazdag a vadállomány. Nagyvadak közül találkozhatunk szarvassal, vaddisznóval és őzzel. Apróvadak a Marcal partján a fácán és a vadkacsa.

Vadászturistáink többsége visszatérő vendég, hiszen nem csupán a vadak, de a "szelid" helybéliek is hozzásegítenek a remek terítékhez, amit pajtakonyhánkban el is készíthetnek.

Sokan nem szeretnek vadászni. Nekik ajánljuk a kellemes sétákat a Marcal partján, a környező réteken és erdőkben. Aki szeret letérni a kijelölt és kiépített kerékpárutakról, itt a helye!.
 

Marcal - Völgye vadásztársaság (régi ötvösi terület)

Vadászterületünk a vas- , veszprém- , zala-megyehatár veszprém-megyei oldalán helyezkedik el. A 3500ha terület fele erdő, a többi része mezőgazdálkodás alá vont földterület. Az 1400ha-os, a bakonyerdő zrt. kezelésében lévő erdőtömbünk lezárt rész, itt csak vendégvadásztatást folytatunk. Átlagos éves kilövési tervünk az alábbiak szerint alakul: gím bika 20-25db, gím tarvad 40-50db, őz bak 25-30db, őz tarvad 50-60db, vaddisznó 150-200db.

 Vadászat árajánlat-Elérhetőség:

Nagy Miklós

Email: mike-jagd@freemail.hu
Telefon: +36303529617

Céges csapatépítő és Tréningek

Tanácstalan, mit kezdjen csapatával?

Nem tud választani a kaotikus programok közül?

Egyedi és felejthetetlen eseményre vágyik?

Válogasson tematikus programjaink közül, vagy mondja el igényét és megvalósítjuk!

Borkóstoló és borvacsora

Kóstolja meg a környék legjobb fekvésű területein termett szőlő fajtákat.


Bő lére eresztett böllérkedés

Településünk rendszeres programjai közé tartozik a disznóölés. Nem is programnak neveznénk ezeket az igény szerint ismétődő hétvégéket, mivel a falunkba érkezőknek mi - ellentétben a falusi turizmus gyakorlatával, ahol vendégként érkeznek az érdeklődők, akiket körülugrálnak a háziak, lesve minden kívánságukat - nem kikapcsolódást ígérünk, hanem bekapcsolódást. "Kapnak" egy falut, ahol ideig-óráig vagy napokig élhetik a falusi élet saját maguk diktálta ütemét: Ha fáznak, fát szednek és begyújtanak a kályhába, ha éhesek, kimennek a konyhakertbe zöldségért és főzhetnek stb...
Egyszóval bekapcsolódnak egy csendes vidék csendes életébe és mindennapjaiba, mely elmenekülést nyújt a zajos városok törtető mindennapjaiból. Nem kell hozzá házat vagy telket vásárolni, aminek fenntartása ugyanannyi időt, gondot és munkát okoz, mint dolgos hétköznapjaik.

Disznótoros hétvégéink minden év novemberétől a következő év februárjának közepéig tart.
Szombaton reggeli-ebéd-vacsora a saját disznóadagból, mellé kenyér, krumpli és tojás. Vasárnap reggeli után Kirándulhatnak a nemeshanyi Vizimalomhoz, Sümegre a várba, a Püspöki Palotába, melynek pincéjében - történelmi hangulatban - bort kóstolhatnak.