Üdvözölve légy, ez Megyer!

Mindegy, hogy családoddal, egyedül, pároddal, barátaiddal, vagy kollégáiddal érkezel, jó helyen, itthon vagy! Falunk egy éledő hely, falusi létet újraértelmező helyiekkel és helyivé váló, ide költöző városiakkal. 

Bizony a vidék melyen álldogálsz a Megyer törzs területe volt, mikor őseink több mint 1000 éve visszaérkeztek a Kárpátokba. Anélkül, hogy felocsúdnál, hogy valóban kicsiny hazánk legkisebb településén, de ugyanakkor az egyik legnagyobb múlttal rendelkező területén vagy, egy nagy puffanást érzel magadon. Igen beléd botlott a megtestesült természet.

Mert itt minden van, egy helyen. Előre mész és erdő, több mint 10.000 hektárnyi, benne mindenféle vad, legyen apró, vagy nagy, itt biztos megleled. Vadregényes csapások és ösvények szeldesik a rengeteget, melyeket tán csak manók, vadászok ismerhetnek épp úgy, mint ahogy régen a betyárok is. Ez egy szabad vidék, itt elrejtőzhetsz a világ elől és meglelheted menedéked.

Fordulj csak jobbra az úton és máris a Marcal partján találod magad. Dőlj hanyatt, hallgasd a víz csobogását, tekinteted szegezd az ég felé és gyönyörködj az égi nyájba mely feletted halad tova. Mártózz meg a kis folyóban, ahol a vízi tündék járják táncukat alkonyatkor. Kortyolj nagyokat kedvenc italodból és a lágy ritmikus esti dallamokra engedd ki magadból a fáradt gőzt.

A falu az elmúlt 10 évben teljesen újjászületett. Házai egyaránt megőrizték a 18 századi eredeti valójukat, de belül a 21. század kényelmét tudhatod magadénak. 

Mindegy mit választasz, hiszen tudod, megérkeztél, itthon vagy!

Lépj vissza őseink útjára és fedezd fel Önmagad!